Faste læsere

lørdag den 16. marts 2013

Smalltalk og SCRAP GODIS....

Jeg beklager det er så længe siden jeg har lagt noget nyt ind på min blog, men jeg har haft travlt med at lege min min nye Cameo, scrap udfordringer med veninderne, arbejde og lignende.

Jeg må sige at jeg er helt vildt forelsket i min Cameo, det er jo en helt vindunerlig dejlig maskine og efter et lille "begynderkursus" hos en super dygtig quinde, som kunne en masse ting, så elsker jeg den bare endnu mere :)

Den ene af de udfordringer som jeg har puslet med var en kort-udfordring, vi er 3 scrapveninder som hver havde lavet en kortskitse og nu har vi lavet hver 3 kort som vi snart skal vise til hinanden over en god kop kaffe :) Jeg vil naturligvis lægge kortene ind på min blog så snart vi har vist dem til hinanden.

Den anden udfordring har jeg fået af min dejlige veninde Marianne og den går på at vi skal lave 2 tags, henholdsvis et dame og et herre tag med plads til journaling på bagsiden. Jeg har endnu ikke vist eller set Mariannes tags, men vil naturligvis også lægge billeder af mine resultater her på bloggen når vi har set og vist dem til hinanden.


Sidst jeg var til klippedag med mine dejlige scrapveninder hvade de lavet sig hver en "scrap-mix" dåse til deres slik, en super fed ide og nogle rigtig flotte dåser. Nu er det at vi næste lørdag skal afsted sammen igen, men denne gang har jeg også en dåse med, "SCRAP GODIS"


 
 
Nu skal der bare fyldes lidt slik i og så er den klar :)
 
Jeg ønsker alle jer der kigger forbi en rigtig god weekend.
 

7 kommentarer:

 1. Hvor er den da bare smuk. Det er da Scrap godis på mere end en måde - hihi.
  God weekend.

  Må da hellere få meldt mig på som følger her hos dig. :)

  SvarSlet
 2. Den er bare super flot din godis-boks.
  Tak for dine søde ord på min blog. :-)

  SvarSlet
 3. Ja den er bare flot:)

  Jeg er også vild med min silhouette, men måtte lære det selv,
  Så det tog lidt tid og der er nokbstadigvæk noget jeg kan blive bedre til:)
  Men det køre bare der ud af........glæder mig til at se hvad du får lavet:)

  SvarSlet
 4. Dejlig JGS-box ( Jenne Go'e Sager - kasse )

  SvarSlet
 5. Sikke en god ide og flot er den.

  SvarSlet
 6. Sikke en sød æske og god ide at have lidt slik klar...i tilfælde af at man går sukkerkold under scrap ;-) Jeg kan godt forstå at du er vild med din Cameo, jeg har "kun" en Silhouette, men den er jeg også rigtig glad for. Desværre har jeg ikke haft et kursus, som dig, men den smule jeg kan finde ud af, er også helt fint. Jeg satser på et kursus inden alt for længe, så jeg kan blive klogere på min maskine ;-)

  SvarSlet